Welkom op westernriding.nl

 

Welkom op de meest uitgebreide site over western riding in Nederland. Op deze site proberen wij u een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle aspecten van de westernsport in Nederland. U vindt op deze internetsite niet alleen westernmaneges en trainers, maar ook westernstores, een up-to-date agenda van de verschillende evenementen en vele andere onderwerpen.

In de linker kolom vindt u diverse links naar meer informatie over de verschillende onderwerpen.

Leerclinic

Er heerst onder ruiters veel onduidelijkheid over de pasvorm en het onderhoud van zadels. Daarom organiseert Horseman Outfitter door het land een aantal clinics met als doel voorlichting te geven over deze onderwerpen. Met jarenlange ervaring met het passen, maken en repareren van zadels kan Horseman Outfitter u een avondvullend programma aanbieden.

Tot nu toe zijn de volgende locaties en data bekend:

Nieuwe data zullen via deze site bekend gemaakt worden. Ook kunt u informatie vinden op www.horseman.nl   

 

Beste ruiters,

Zoals u wellicht begrepen heeft organiseert Horseman Outfitter door heel Nederland leerclinics. In deze clinics wordt niet alleen  aandacht besteed aan de pasvorm van westernzadels, maar ook aan de verschillende kwaliteiten en het onderhoud. Heeft u interesse om in samenwerking met Horseman Outfitter een dergelijke clinic te organiseren, neemt u dan contact op met Horseman Outfitter tel. 0316-523770. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, het team van Horseman Outfitter.

Heeft u interessante informatie of tips voor deze site, mail ons dan naar