Western Riding
voor en door amateur en recreatie western ruiters
Stalling omgeving Deventer

 

Ben je op zoek naar stalling aan de voet van de Holterberg en Haarleberg dan hebben we de plek voor jou en je paard. Bij ons is in overleg veel mogelijk! Per 1 april hebben we 1 binnenboxen van 3m bij 3,50m vrij! 

 

Wij hebben de beschikking over: 

Binnenstal met een afmeting van 3x3 en 3x3,5 (corton) met bovendeur 

- Buitenbaan van 20x40 waarin je bijna altijd kunt rijden! 

- Longeercirkel 

- Paddocks 

- Trail tuin met hek / brug / balken 

- Eigen weide (zomer en winter)

- Was-/poetsplaats met warm en koud water. 

- Zadelkamer 

- Standplaats voor de trailer 

 

Ook worden er regelmatig leuke clinic's en buitenritten georganiseerd. (western-centerd riding-endurance-natural horsemanship). Zie voor meer info de website Arabah Arabians! 

Optie 1: Huur "kale" stal: 85 euro pm 

Je zorgt zelf voor het voer, strooisel (zaagsel/vlas) en hooi (hooi kan ook door ons geleverd worden) en je mest de stal zelf uit. Daarnaast help je regelmatig mee om de paddock/weide schoon te houden samen met de andere pension klanten en help je met het buiten/binnen zetten van de paarden. 

Optie 2: Vol pension: 225 euro pm  

Bij de wordt alles door ons verzorgd en is inclusief voer (pavo), hooi en vlas / zaagsel. De stallen worden iedere dag door ons uitgemest. Paarden worden door ons buiten en binnen gezet. Wil je meer weten stuur een mailtje naar Johanna Vellinga (j.vellinga@kpnplanet.nl).


Tweet
Powered by Mijndomeinwebsitemaker.nl